Polis Akademisi
Adli Bilimler Enstitüsü

DUYURULAR

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Derslerinin Uzaktan Öğretim Yöntemi İle Verilmesi Ve Salgın Nedeniyle Kayıt Dondurma Hakkı Konulu Duyuru
  22 Şubat 2021

Covid-19 Küresel Salgın nedeniyle Adli Bilimler Enstitüsünde uzaktan öğretime devam etme imkânı olmayan öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için Yükseköğretim Kurulu (YÖK) resmi internet sayfasında 17.02.2021 tarihinde yayınlanan “ 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı bahar dönemine ilişkin yapılan açıklama” çerçevesinde;

* 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar döneminde Delil Bilimi Anabilim Dalı Delil Bilimi Tezli Yüksek Lisans Programındaki “DB104 Olay Yeri İnceleme Stratejileri ve Delil Toplama” ve “DB111 Adli Antropolojide Yaş ve Cinsiyet Belirleme” adlı dersler gerekli tedbirler alınarak kısmi olarak yüz yüze verilecektir, geri kalan dersler “Uzaktan Öğretim” yöntemiyle verilecektir. (Öğrencilerimizin Enstitümüze beyan ettikleri e-posta adreslerine uzaktan öğretime ilişkin kılavuz ve bağlantı kısa yolları gönderilmiştir.)

*Ders aşamasında olan öğrenciler (tezsiz yüksek lisans hariç) en geç 05.03.2021 tarihine kadar talep etmeleri halinde 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarını dondurabilecektir.

*Tez aşamasında olan öğrenciler talep etmeleri halinde tez danışmanının görüşü alınarak, Enstitü Yönetim Kurulunca 2020-2021 eğitim öğretim yılı bahar döneminde kayıtlarını dondurabileceklerdir.

*Süreç içerisinde jüri toplanmasını gerektiren hallerde sınav usulü, teknik imkânlar çerçevesinde Enstitü Yönetim Kurulunca belirlenecektir.

*Tez savunma sınavına girerek tezi hakkında düzeltme kararı verilen öğrencilerin tez savunma sınav usulleri Enstitü Yönetim Kurulunca belirlenecektir ve öğrenciye eğitime ara verilen süre kadar ilave süre verilecektir.

*Kayıt dondurma süreleri azami süreden sayılmayacaktır.

Haber Paylaş