Polis Akademisi
Adli Bilimler Enstitüsü

2. Uluslararası Adli Bilimler Kongresi
  07 Aralık 2023

Adli Bililmler Enstiüsü kordinesinde Adli Bilimlerde ve Kriminalistik Uygulamalarda Gelişmeler, Güncel Araştırmalar ve Teknolojik Yenilikler" ana teması ile II. Uluslararası Adli Bilimler Kongresi, 7-8 Aralık 2023 tarihinde Ankara’da gerçekleşmiştir.

Polis Akademisi Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz ÇOLAK ve Emniyet Genel Müdür Yardımcımız 1. Sınıf Emniyet Müdürü Caner TAYFUR’un hitapları ile başlayan kongreye; Polis Akademisi Başkan Yardımcılarımız 1. Sınıf Emniyet Müdürü Doç. Dr. Ufuk AYHAN, Prof. Dr. Bayram Ali SONER, Kriminal Daire Başkanı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Tuncay ANKARA, Polis Amirleri Eğitimi Merkezi Müdürü Prof. Dr. Orçun İMGA, İç Güvenlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sıtkı YILDIZ, İstanbul Üniversitesi Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Faruk AŞICIOĞLU, Adli Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Coşkun TAŞTAN, Trafik Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Şenol YAPRAK, Emniyet Müdürleri, Akademisyenler ve çeşitli kurum ve kuruluşlardan temsilciler katılım sağlamışlardır.

Haber Paylaş